De hoofdrolspeler van André Hazes de film

 

media_xll_2416026Binnenkort zal de film Bloed, zweet en tranen uitkomen. De rol van André Hazes André Hazes zal hierbij gespeeld worden door Martijn Fischer. In combinatie met regisseur Diederik Koopal zal de film zeker een succes worden.

Martijn Fischer als Hazes

Martijn Fischer heeft al twee jaar ervaring in het spelen van André Hazes. Op vele tonelen heeft hij zich al vertoond als de beroemde zanger. Dit doet hij met veel succes. Denk bijvoorbeeld aan de musical Hij gelooft in mij. Martijn Fischer zegt dat hij Joop van den Ende om advies heeft gevraagd. Martijn Fischer kreeg het advies dat hij dit moest zien als de kers op de taart. Vervolgens zal je geheel andere dingen gaan ondernemen. Fischer moest dus gewoon de auditie gaan doen. Daarnaast heeft Martijn Fischer ook geholpen bij het selecteren van andere jonge Hazes spelers. Er waren veel aanmeldingen. Hieruit kwam een Amsterdams pareltje tevoorschijn.

De film vs. de musical

De film zal meer focus leggen op wie Hazes is. Dit zal meer gebeuren dan dat er in de musicals is gebeurd. Het zal duidelijk worden wie hij echt was en hoe hij werd. Dit werd door Koopal verteld.

Van zijn jeugd, naar zijn succes tot aan zijn dood

Er zullen drie fases voorkomen in de film. De eerste fase gaat over zijn jeugd. De tweede fase gaat over zijn succes en tot slot zullen de laatste maanden voor zijn dood gespeeld worden. Wist je al dat er maar liefs tien biografieën geschreven zijn? Deze vertellen het verhaal allemaal vanuit een ander punt. Maar uiteindelijk zal er dan toch echt een schitterende film uitkomen.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy