Home / Films /

De allerleukste kinderfilms die op DVD uitkomen in 2014

 

Hieronder een overzicht van alles wat er in 2014 uit zal gaan komen, en ondertussen ook al uitgekomen is. De volgende films zijn zeker de moeite waard:

LEGO the movie nu ook op DVD verkrijgbaar

lego-film-2014

Sinds 9 juni is het mogelijk om het grappige en spannende 3D avontuur, LEGO the movie, gewoon gezellig vanuit je eigen luie stoel te bekijken. De film bestaat voor het grootste gedeelte uit beelden die door de computer gemaakt zijn. Toch is er ook ruimte voor een klein gedeelte live-action. In de Nederlandse versie zijn onder andere Kees Tol en Georgina Verbaan te horen.

Verhaal van de film in het kort

De film begint ermee dat de tovenaar Vitruvius er niet in slaagt om een superwapen, dat een Kragle genoemd wordt, uit handen van Lord Business te houden, die erg gemeen is. De tovenaar voorspelt dat het iemand anders wel zal lukken. Het zal iemand zijn die “special” is, en diegene zal het “Piece of Resistance” vinden , en daarmee de Kragle stoppen. Een aantal jaren later is er een doodnormale bouwvakker die dit Piece vindt. Bad Cop, die een handlanger van de gemene Lord Business is, neemt hem gevangen. Gelukkig wordt hij gered door Wyldstyle, die hem vertelt dat ze allebei Master Builders zijn. Daardoor kunnen ze alles bouwen wat ze maar willen, zelfs zonder daarbij een handleiding te gebruiken. Business wil juist dat alle creativiteit uitgebannen wordt. Met nog een aantal andere Master Builders gaan ze de strijd aan met de gemene Lord Business.

Wanneer je verder in de film komt, blijkt dat het hele verhaal van de film niets meer is dan de fantasie van een jongetje, Fill, dat met Lego aan het spelen is.

Rio 2

532101c0-bf39-11e3-b463-15513551669c_rio2

Eén van de grappigste en leukste kinderfilms die er gemaakt is, is het hilarische vervolg op Rio. Blu en Jewel vertrekken met hun kinderen uit de stad Rio de Janeiro, en willen samen met hen een reis door de regenwouden van het Amazonegebied maken. Op die manier denken Blu en Jewel aan hun 3 kinderen te kunnen laten zien waar ze vandaan komen. Als ze in het regenwoud aankomen blijkt dat niet iedereen dat zo’n goed idee vindt. Blu’s familie en de andere Spix’ aras in het regenwoud vinden het maar niks. Nigel de Kaketoe, de oude bekende uit deel 1 en aartsvijand is terug, hij is vast van plan wraak te nemen op Blu en zijn gezin. Hoe zal dit aflopen? Kun je niet wachten? Kijk dan snel de trailer voor een voorproefje.

 How to train your dragon 2

howtotrainyourdragon2-boxoffice

Na het succes dat het eerste deel in 2010 had, was het voor niemand een vraag of er wel of geen vervolg zou komen. Dat kon bijna ook niet anders, de film werd zelfs 2 keer voor een Oscar genomineerd. Gelukkig is het nu zo ver en kan iedereen genieten van de verdere avonturen van onder andere Hiccup en Toothless in How To Train Your Dragon 2.De twee zijn erg druk met het bewaken en verdedigen van de Drakenberg. Dit gaat zonder al te veel problemen, totdat op een dag Drago Bloodfist tegenover hen staat. Samen met een heel groot leger van drakenjagers probeert hij hen te lijf te gaan. Gelukkig komt er hulp in de persoon van Bewilderbeast voor onze vrienden, maar het blijft toch nog een hele klus om Drago en zijn helpers uiteindelijk te verslaan.

 

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy