Home / Films /

10 films om in 2014 naar uit te kijken

 

De eerste films van 2014 zijn al in de bioscoop te zien. The Wolf of Wall Street werd deze week al met veel lof ontvangen. Veel mensen kijken daarnaast uit naar het laatste deel van The Hobbit en The Hunger Games tegen het einde van 2014, maar er zijn meer films waar we eerst nog naar uit kunnen kijken. 10 films waar we komend jaar (hopelijk) van kunnen genieten:

That Awkward Moment

Als je al van deze film hebt gehoord, dan is het waarschijnlijk omdat Zac Effron naakt te zien is. Deze  comedyfilm gaat over 3 mannen die op het punt in hun relatie zijn aangekomen waarop ze denken: hoe moeten we verder? (Januari 2014)

The Lego Movie

Alle legofanaten, jong en oud, zitten al maanden op de eerste The Lego Movie te wachten. Maar ook voor minder grote fans is het ook een aanrader. Het verhaal: een ‘gewoon’ legopoppetje wordt aangezien voor een hele speciale die de wereld moet redden. Gelukkig krijgt hij hulp van een heel leger superhelden. (februari 2014)

Robocop

Omnicorp levert in 2028 robots aan het Amerikaanse leger waarmee ze over de hele wereld oorlogen winnen. Als ze de technologieën ook in eigen land willen gebruiken, vinden ze Alex Murphy als proefkonijn. Hij wordt half mens en half robot en moet zo verschillende uitdagingen het hoofd bieden.(februari 2014)

The Monuments Man

Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal in de Tweede Wereldoorlog. Een groep soldaten krijgt de opdracht om kunstwerken uit de handen van Nazi-dieven te redden. Krijgen ze het voor elkaar om duizenden jaren cultuur te redden? (Februari 2013)

The Grand Budapest Hotel

De nieuwe film van Wes Anderson gaat terug naar de jaren ’20 van de vorige eeuw. De film gaat over Gustave H, een conciërge in een beroemd Europees hotel, die een waardevol schilderij erft.  Als dat hem in de problemen brengt, komt  Moustafa, de loopjongen van het hotel, hem helpen. (maart 2014)

The Muppets Most Wanted

In 2014 zijn The Muppets weer helemaal terug. Weer een reden om een bezoekje aan de bioscoop te brengen. (april 2014)

Godzilla

In 2014 kunnen we weer een nieuwe Godzilla verwachten. Dit keer kunnen we het monster in 3D aanschouwen. (mei 2014)

A Million Ways to Die in the West

Regisseur Seth MacFarlane, bekend van Family Guy en TED, komt in 2014 weer met een nieuwe film. Het is nog wel even wachten op de trailer! (mei 2014)

Dawn of the Planet of the Apes

Na het succes in 2011 van Rise of the Planet of the Apes, kunnen we dit jaar uit kijken naar het vervolg. Dit keer met een nieuwe regisseur en nieuwe acteurs. (juli 2014)

Gone Girl

De film is gebaseerd op het gelijknamige succesvolle boek. De vrouw van Nick Dunne verdwijnt spoorloos en hij wil achterhalen wat er is gebeurd. Eén probleem: hij wordt alleen zelf verdacht van haar verdwijning. (oktober 2014)

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy