Kijk op afstand samen Netflix met Showgoers

 

Sommige films komen het best tot hun recht als je ze met anderen kijkt, maar het is niet altijd even makkelijk om al je vrienden bij elkaar te krijgen. Vooral niet als de vrienden met jouw filmsmaak aan de andere kant van het land wonen, of als je een latrelatie hebt met iemand aan de andere kant van de oceaan. Gelukkig is er Showgoers, de Chrome-extensie die het mogelijk maakt om met meerdere Netflix-abonnees dezelfde serie of film kijken.

“Met Showgoers is samen online een Netflixfilm kijken net zo gemakkelijk als het delen van een URL” – Showgoers.tv

Hoe werkt het?

Zodra alle deelnemers Showgoers geïnstalleerd hebben, kan het feest beginnen. De hoofdgebruiker kan via de optie ‘Start a Sync Session’ een link krijgen die hij/zij naar de andere kijkers stuurt, en via de extensie worden zij aan de film met de tijdcode gekoppeld. Vanaf dat moment is de film voor alle gebruikers gesynchroniseerd, wat bijvoorbeeld betekent dat zodra de film gepauzeerd wordt, deze overal gepauzeerd wordt. Let op: alle deelnemers moeten wel een Netflixabonnement hebben, dus deze dienst is geen manier om je vrienden te laten meevaren op jouw account!

Wat moet je doen?

  1. Download Showgoers via de Chrome Web Store
  2. Open een Netflixfilm in je Chrome browser, en klik op de 3D-bril rechts bovenin
  3. Klik op ‘Start a Sync Session’ en kopieer de URL
  4. Kopieer de URL en stuur deze naar de vrienden waarmee je wilt kijken. Klik dan op ‘Begin Sync’ (dit kan dus alleen als zij ook Showgoers geïnstalleerd hebben)
  5. Vanaf nu kun je Netflix gebruiken zoals gebruikelijk, maar als je pauzeert of terugspoelt, zien je vrienden dit ook.

Bekijk hier hoe Showgoers eruit ziet op de twee verschillende schermen van twee verschillende computers:

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy