Movie MAX online

 

Movie-MAX-OnlineMovie Max Online is een video on demand dienst waar je films kunt huren, kopen en downloaden van Movie MAX Internationaal BV. De kans is groot dat je wel eens in een videotheek van Movie MAX bent geweest. In Nederland hadden zij namelijk 19 videotheken. Uiteraard, door de onstuitbare opmars van het internet, is dat aantal snel terug gedrongen. Op dit moment zijn er nog slechts twee Movie Max videotheken over. Heb je dit weekend niets te doen? Reis dan af naar Heiloo of Rotterdam om de laatste Movie Max videotheken in Nederland met eigen ogen te aanschouwen.

Om een film te huren is het niet noodzakelijk om een account aan te maken.  Bovendien kun je films zo vaak kijken als je wilt zolang de huurperiode nog niet is verlopen. Onder het kopje ‘mijn films’ bovenaan in het menu kun je de door jouw gehuurde films terugzien. Zorg er wel voor dat je ingelogd bent. Als je niet over een account beschikt, moet je de film eerst opzoeken op de website. Dit kan eenvoudig door in de zoeknavigatie de titel van de gehuurde film in te typen.

Prijs / betalingswijze van jouw abonnement

Een film bij Movie MAX Online kun je huren of kopen. Voor het huren van een film betaal je € 0,50 tot €4,99. Vanaf €5,99 heb je de mogelijkheid om een film te kopen. Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe je voor de gehuurde film moet betalen. Betaling kan op verschillende manieren. Zo kun je het geld per automatische incasso van je rekening af laten schrijven, maar betaling kan ook per telefoon, met iDeal, creditcard of per sms. De meest voordelige manier van betalen is met Moviepoints. Wanneer je een film wilt huren of kopen, kun je deze Moviepoints gebruiken als betaalmiddel. 1 Moviepoint staat gelijk aan € 0,50 en bij de aanschaf van Moviepoints ontvang je altijd gratis punten waardoor je op lange termijn goedkoper uit bent.

Movie Max Online gebruik je op de volgende apparaten

De volgende apparaten zijn geschikt om het aanbod van Movie MAX online af te spelen:

 • Alle Windows PC’s binnen de browser omgeving
 • Alle Macintosh computers binnen de browser omgeving
 • Philips NetTV
 • Smart TV’s van Samsung
 • Humax H3
 • Android & iOS app

Net als bij Videoland On Demand kun je gebruik maken van de diensten wanneer je beschikt over een Apple of Android telefoon of tablet. Helaas bestaat de mogelijkheid niet om via je console kijken.

Aanbod van Movie Max Online

Movie MAX online heeft een groot aanbod aan films in verschillende genres. Als gebruiker navigeer jij snel met behulp van het keuzemenu. De verschillende genres zijn:

Alle verschillende genres op MovieMax Online

Ben je op zoek naar films die recent online zijn gekomen? Dan kun je zoeken onder ‘pas toegevoegd’. Ben je op zoek naar een populaire film? Dan kun je zoeken onder ‘nieuwe topfilms’ of onder ‘top100’.

Series zitten helaas niet in het aanbod van Movie MAX online, maar wat nog niet is, kan nog komen. Wij houden jou op de hoogte!

Ons oordeel

Voordelen

 • Betalen per film
 • Geen account vereist
 • Altijd 3 films voor €1,-

Nadelen

 • Geen series in aanbod
 • Sommige grote titels ontbreken


Score

80/100

Start hier met kijken via Movie MAX online
 
 
 
 
 
 
Privacy Policy