Home / Series /

Nieuwe Netflix original serie From Dusk Till Dawn beschikbaar

 

De nieuwste original serie van Netflix From Dusk Till Dawn, gebaseerd op de gelijknamige cultklassieker, is vanaf 12 maart beschikbaar op Netflix voor leden in Canada, Ierland, Nederland, de Scandinavische landen en Groot Brittannië. Vanaf 19 maart is de serie ook beschikbaar voor leden in Zuid-Amerika.

Samenwerking

From Dusk Till Dawn: The Series geregisseerd door Robert Rodriguez, is een samenwerking tussen Miramax Pictures, El Rey Network en FactoryMade Ventures.  De serie is oorspronkelijk gemaakt voor de net opgerichte Amerikaanse tv-zender El Rey Network. De samenwerking met Netflix zorgt dat de serie ook een internationaal publiek bereikt. In de VS wordt de serie vanaf 11 maart uitgezonden op het netwerk van El Rey. Wekelijks komt een aflevering 24 uur na de uitzending beschikbaar op Netflix.

Over de serie

De serie bestaande uit 10 afleveringen van een uur, speelt zich af in één nacht, waarbij twee broers gevolgd worden: bankrover Seth Gecko (D.J. Cotrona) en de geweldadige en onvoorspelbare Richard ‘Richie’ Gecko (Zane Holtz). Zij proberen twee Texas rangers (Earl McGraw, gespeeld door Don Johnson, en Freddie Gonzalez, gespeeld door Jesse Garcia) te ontwijken. Na een bankroof in Abilene in Texas schieten de Gecko’s zich bij de Mexiaans-Amerikaanse grens een weg naar het zuiden. Onderweg ontmoeten ze de voormalig pastoor Jacob Fuller (Robert Patric) en zijn gezin. De broers stelen hun camper en gijzelen het gezin van Fuller om zo de grens over te steken. Als de groep van de route afwijkt en in een stripteasetent met vampiers belandt, breekt de hel pas echt los. Uiteindelijk wordt het tot de volgende morgen een overlevingsstrijd met de politie, vampiers en een aantal Mexicaanse criminelen op hun hielen.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy