Home / Films /

Succesvolste maand ooit voor Pathé Thuis

 

Pathé Thuis is een nieuwe video-on-demand-service. Afgelopen juli beleefde Pathé Thuis  haar meest succesvolle maand ooit. Er worden helaas geen exacte cijfers genoemd.

Beste maand ooit verrassend in de zomer

Dat in juli de meeste films ooit via de dienst gekeken werden, is op z’n minst opvallend te noemen. Hiermee laat de zomermaand namelijk de populaire decembermaanden achter zich, die normaal gesproken goed gezien wordt als de beste maand van het jaar. Hoeveel films er precies bekeken werden deze maand is niet bekend, wel bleek dat American Sniper en Kingsman: The Secret Service het populairst waren.

Stunten met Furious Seven

Pathé Thuis doet er alles aan om de service te verbeteren en de klanten tevreden te houden. Zo is tijdens de vakantieperiode Furious Seven voor €2,99 in plaats van €5,99 te bekijken. Een slimme zet nadat de zevende film in de Fast & Furious-reeks al 17 dagen na lancering de opbrengst van 1 miljard USD oversteeg. Niet zomaar, want fans en critici zijn enthousiast over de ode die de film is aan Paul Walker, de F&F-ster die tijdens het opnemen van de film in een auto-ongeluk overleed. Fans krijgen de actie die ze verwachten, en met Walkers laatste speelmomenten vastgelegd krijgt de film een uniek plekje in historische context.

In juni konden gebruikers Fifty Shades of Grey voor een spotprijsje kijken, hoewel dat volgens ons niet per se het beste idee ooit was om de klantenbinding van het bedrijf te verbeteren.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy