Home / Films /

Adembenemende films kijken op je iPhone dankzij Netflix!

 

Netflix komt met iets nieuws! De toonaangevende abonnementenservice voor het streamen van films en televisieseries introduceert een 1080p-beeldresolutie voor de iPhone 6 Plus. Dit betekent dat het bekijken van jouw favoriete films en series nu nog aantrekkelijker wordt, door de verbeterde beeldcapaciteit. De interface van de Netflix app is geoptimaliseerd voor het grotere scherm van de iPhone 6 Plus. Film kijken op deze smartphone wordt een stuk leuker door de scherpere kwaliteit. Naast de 1080p-streams bevat de bijgewerkte interface (versie 7.0) van de Netflix-app, zowel voor de iPhone 6 als voor de iPhone 6 Plus een groter overzicht van films en series toont. Voor beide toestellen geldt dat je nu meer films en series tegelijk in het hoofdmenu kunt zien, waardoor je veel minder hoeft te scrollen bij het zoeken van iets leuks. Praktisch, en wel zo overzichtelijk.

In het kort

Wat de vernieuwing van Netflix inhoudt voor iPhone 6 gebruikers:

  • Geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, zodat je meer inhoud te zien krijgt
  • iOS 8 ondersteuning voor telefoons en tablets van Apple
  • Chromecast verbeteringen, waarbij het streamen van je iPhone naar je tv nu soepeler gaat en het minder problemen moet leveren
  • 1080p video op iPhone 6 Plus

Die laatste mogelijkheid is er dankzij het scherm van de iPhone 6 Plus, dat een resolutie heeft van 1920×1080. Deze verbetering maakt het mogelijk om jouw films nu ook in full HD af te spelen. Een klein minpuntje van de update is dat de iPhone 6 niet wordt ondersteund. Het beeldscherm van dit toestel is met zijn schermresolutie van 1334×750 aanzienlijk kleiner.

iphone-6-afmetingen

Toch is Netflix voor Apple toestellen een echte aanrader binnen de diversiteit van on demand streamingservices. Alle computers, tablets en telefoons van Apple worden door de service ondersteunt. Dit is een belangrijk nadeel van bijvoorbeeld Videoland on Demand, deze ondersteunt Apple op dit moment nog helemaal niet. Daarnaast onderscheidt Netflix zich met een divers aanbod aan series van bijvoorbeeld een streamingservice als Pathe Thuis. Deze bieden er momenteel géén.

Ultieme belevenis

Beleef op je  iPhone 6 Plus series als House of Cards, Orange is the New Black, Downtown Abbey, Californication en Breaking Bad in HD kwaliteit. En bekijk op je iPhone 6 en de Plus een breder overzicht van de tofste films en documentaires in het hoofmenu. Leuk voor in de trein of bus, of gewoon op de achterbank. Stream jouw favorieten via Netflix en geniet van de update voor optimaal kijkplezier. Altijd en overal jouw favoriete films beschikbaar in topkwaliteit!

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy