Top 5 films van het najaar

 

Eind dit jaar breekt het winterse filmseizoen weer los. Blockbusters, spektakel of gewoon mooie verhalen in een rustige setting? Met deze vijf films zit je de komende maanden sowieso goed.

Thor: The Dark World

Na het succes van The Avengers zijn de verschillende personages in hun eigen verhaallijn nog niet klaar. Deze tweede Thor-film wordt geregisseerd door Alan Taylor, van Game of Thrones.

The Hunger Games: Catching Fire

De Hunger Games-boeken zijn heel populair. De eerste verfilming viel een beetje tegen, maar Catching Fire lijkt ook de films weer op de kaart te gaan zetten. Een vurig avontuur voor de koude dagen.

Inside Llewyn Davis

De verwachtingen rond de nieuwe film van de Coen Brothers (The Big Lebowski, No Country for Old Men) zijn hoog gespannen. Inside Llewyn Davis is een coming of age-film over een folk muzikant in het New York van de jaren ’60.

The Hobbit 2: The Desolation of Smaug

Hét epische spektakel in een droomwereld vind je natuurlijk in Midden-Aarde. Het tweede deel van de Hobbit zal weer voor urenlang plezier zorgen. Grote gevechten, reuzen, dwergen en draken – niets is te gek.

Gravity

Een realistische, beklemmende ruimtefilm. Dat is Gravity. Geen science fiction, maar de werkelijkheid. George Clooney en Sandra Bullock trekken de zwaartekracht onder je voeten weg met deze film. Adembenemend goed gemaakt.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy