In jouw naam; een filmdrama over liefde, angst en kwetsbaarheid

 

in jouw naamDe 2e film van Marco van Geffen in de trilogie VINEX over gezinsdrama’s ‘In jouw naam’ is nu in de videotheek te zien. De film gaat over een normaal gelukkig stel, dat dolblij is wanneer hun eerste kindje geboren wordt. Maar het prille geluk is van korte duur als de pasgeboren baby plotseling overlijdt. Dit maakt het stel wanhopig en kwetsbaar.

Het stel raakt volledig de weg kwijt, toch raakt de vrouw plotseling opnieuw zwanger. Haar man kan hier geen invulling aangeven en worstelt met zichzelf. Hij is ten einde raad, en ziet nog maar 1 oplossing…

Het drama van het gelukkige gezin

In jouw naam is de 2e film van de trilogie: ‘Het Drama Van Het Gelukkige gezin´ als kern van de samenleving. En de voortdurende angst dat deze veilige situatie eens zal worden verstoord.

Film wint prijs in Cannes

Cannes-Film-Festival

Marco van Geffen stelt het gezin als veilige thuishaven centraal en is één van de vijftien projecten die de prestigieuze Cannes Atelier prijs heeft gewonnen. Met dit initiatief wil het festival een nieuwe generatie filmmakers stimuleren. Het eerste deel van de trilogie: ’Onder Ons’ beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van Locarno in augustus 2011. De film won hier gelijk vijf prijzen.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy