Home / Series /

Hello Goodbye in Homeland seizoen 4

 

Liefhebbers van de Amerikaanse televisieserie Homeland wachten vol spanning op het vierde seizoen. Al op 22 oktober 2013 tekende de Amerikaanse zender Showtime voor een vierde seizoen dat ze nog dit jaar willen uitzenden. Volgens Theepochtimes.com kunnen de Amerikanen die eind september of begin oktober verwachten. Wanneer het 4de seizoen in Nederland te zien is, is nog niet bekend. De eerste drie seizoenen werden in ons land door BNN uitgezonden. Nu al doen volop speculaties de ronde over welke acteurs in seizoen van de partij zullen zijn.

Saul en Carrie keren terug

saul en carry

Alex Ghansa is een van de bedenkers van Homeland. Hij heeft het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly verzekerd dat Saul Berenson, gespeeld door de acteur Mandy Patinkin, zal terugkeren. Hij was binnen de CIA chef van de Midden-Oosten divisie, maar vertrok. De CIA kan toch niet zonder hem en roept hem nu terug. Hij was in de eerste seizoenen belangrijk als mentor van Carrie Mathison. Deze CIA-analiste gespeeld door Claire Danes zal ook terugkeren. Daarbij zal zij vooral opduiken in buitenlandse hoofdsteden.

Familie Brody vertrekt (grotendeels)

family brody

Marinier Nicolas Brody, gespeeld door Damian Lewis, hoeven we niet terug te verwachten. De verklaring hiervoor is dat hij in seizoen drie is opgehangen. Maar wie weet misschien verschijnt hij toch nog in een flashback of droom. Zijn vrouw Jessica (Morena Baccarin) krijgt waarschijnlijk niet zo’n prominente rol als in seizoen drie maar in enkele scènes zal zij nog wel acte de présence geven. Datzelfde geldt voor hun rebelse dochter Dana Brody (Morgan Saylor).

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy