Wees je eigen regisseur… Gebruik je iPhone!

 

Sorry dat we het moeten zeggen, maar die ellelange vakantievideo’s van jou en je vrienden op Ibiza kunnen eigenlijk niet meer. Ook zit niemand te wachten op dat ene lange filmpje waarin de kleine uiteindelijk zijn eerste stapjes zet. De tijd van de slepende homevideo is voorbij. Tegenwoordig grijpen we bij het minste of geringste onze smartphone om de boel vast te leggen. Met een iPhone schiet je met gemak gave filmpjes. Die losse filmpjes bekijken is leuk, maar nog spannender wordt het als je ze monteert tot een toffe film. Voor videomontage was vroeger een krachtige pc nodig. Nu gebruik je gewoon je eigen iPhone! Voeg daar een handige editing-app zoals bijvoorbeeld iMovie aan toe, bewerk en monteer je film en zet het resultaat meteen op facebook, youtube of instagram. Zelf regisseur spelen wordt je nog aantrekkelijker gemaakt met de iSightcamera van Apple. Sinds de release van de iPhone 6 hebben de toestellen een betere camera met een nieuwe sensor met Focus Pixels. Deze optimaliseert gezichtsherkenning, heeft een betere belichtingsregeling en schiet scherpere beelden.

iphone-6-camera-testHet onafhankelijke onderzoeksbureau DxOMark concludeerde in een recente rapportage dat geen enkele andere smartphone kan tippen aan de camera van de iPhone 6 en 6 Plus.

Topkwaliteit

Om het opnemen van video’s eenvoudig te maken, heeft Apple ook nieuwe mogelijkheden toegevoegd, zoals een timelapse-videomodus en de optie om 1080p HD-opnamen te maken met 60 fps en slowmotions met 240 fps. Het resultaat kun je meteen bekijken op het grote Retina HD-display van je iPhone 6 of je iPhone 6 Plus


Filmpje volledig gemaakt met de iPhone 6.

De 1080p HD toevoeging betekent niet alleen dat je films in betere kwaliteit kunt schieten. Je kunt hiermee bijvoorbeeld ook via je Netflix-account al jouw favoriete films of series in topkwaliteit bekijken.

Je eigen films monteren is dankzij de vernieuwde iSightcamera en iMovie een eenvoudig en leuk klusje geworden. Met deze ontwikkeling hoef je niet langer bang te zijn om saaie video’s showen. Zo kun jij je rustig concentreren op het schieten van je foto’s en je filmpjes. Je iPhone doet de rest!

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy