Home / Films /

The Mummy-film wordt minder eng gemaakt

 

the_mummy-550x412The Mummy-film zal door Alex Kurtzman geregisseerd worden. Hierbij zal ervoor gekozen worden de film minder eng te maken dan de film die eerder verscheen.

Regisseur Alex Kurtzman

De regisseur Alex Kurtzman heeft al eerder de film People Like Us geregisseerd. Daarnaast heeft hij ook de reboot van de eerder uitgekomen films gereproduceerd. Wat de precieze verhaallijn van de nieuwe film gaat worden is nog niet bekend. Waar wel over gepraat wordt is dat de film zich waarschijnlijk in het heden zal afspelen. Daarnaast zal het ook meer een actiefilm worden die horror elementen bevat. Het is dus geen pure horrorfilm meer te noemen. Daarnaast zullen de vorige personages niet in deze film terugkeren.

Een waanzinnig nieuw avontuur

Een mummie is heel fascinerend en dat weten we al heel lang. Dit zal in deze film omgezet worden in een waanzinnig nieuw en creatief avontuur. Zo wordt beschreven door de producenten. Kurtzman is niet de allereerste regisseur die aan het project verbonden is. Al eerder wilde Andy Muschietti en Len Wiseman de regie van deze film op zich nemen.

De eerder gemaakte films

Er zijn drie The Mummy-films uitgekomen. Deze waren gebaseerd op een film die in 1932 verscheen. De hoofdrolspeler hiervan was Brendan Fraser. In 1999 kwam het eerste deel uit. Daarna verscheen in 2002 de spin off van The Scorpion King. Hier werden twee vervolgen op gemaakt.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy