Home / Series /

Spin-off voor How I Met Your Mother

 

Begin november bevestigde CBS officieel dat er een pilotaflevering van How I Met Your Dad, een spin-off van de serie How I Met Your Mother, gemaakt zal worden. Deze serie zal door dezelfde makers als How I Met Your Mother gemaakt worden.

How I Met Your Mother schaart zich hiermee in het lijstje populaire series dat een spin-off krijgt. In de afgelopen weken lijkt dit een trend te worden: Breaking Bad, de hitserie die eerder dit jaar het laatste seizoen afsloot, krijgt een spin-off onder de naam Better Call Saul en ook de Nederlandse serie Feuten krijgt een vervolg onder de naam Yuppen, waarin de bekende personages Bram Wagtmans en Olivier de Ruyter als dertigers aan de bak moeten.

How I Met Your Dad

De spin-off van HIMYM zal deze keer verteld worden vanuit een vrouw. Dit is niet de vrouw die Ted Mosby, protagonist in How I Met Your Mother, in het negende seizoen eindelijk ontmoet, maar een nieuw personage met een op zichzelf staande verhaallijn. De vertrouwde personages Ted, Marshall, Barney, Lily en Robin zullen in de spin-off dan ook niet terugkomen en de nieuwe personages zullen in het laatste seizoen, dat momenteel uitgezonden wordt in Amerika, niet geïntroduceerd worden. Ook wordt de vaste setting, de bar McLarens, voor een nieuwe bar. Makers Carter Bays en Craig Thomas laten op Twitter weten dat ze met How I Met Your Dad hopen een opnieuw magische en fijn vreemde show te creëren, die op zichzelf staat naast zijn voorganger.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy