Oerhollandse dramaserie Zwarte tulp exclusief bij Videoland

 

Vanaf 30 maart start de nieuwe dramaserie Zwarte Tulp exclusief bij Videoland. De 12-delige serie, van de makers van Penoza en Mannenharten, is gebaseerd op het gelijknamige boek La Tulipe Noir van Alexandre Dumas.

Spanning in de bollenstreek

De serie speelt zich af in de bollenstreek waar twee families aartsvijanden van elkaar zijn geworden door een mysterieus ongeluk in het verleden. De vete tussen de families wordt alleen maar erger omdat ze beiden bezig zijn met het behalen van een ultiem doel: het als eerste kweken van een zwarte tulp. Met een flinke dosis spanning en romantiek wordt beetje bij beetje het grote mysterie ontrafeld.

Sterrencast

Uiteraard zal het ook aan een sterrencast niet ontbreken. Onder andere Huub Stapel, Anna Drijver, Roeland Fernhout, Benja Bruijning en Linda van Dyck vervullen de hoofdrollen.

Video on Demand

Zwarte Tulp is exclusief bij Videoland te bekijken tegen betaling. Met dit initiatief wil Videoland in Nederland de concurrentie aangaan met het Amerikaanse Netflix die de afgelopen jaren enorme hits wist te scoren met diverse series, waaronder House of Cards.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy