Nederlandse startup WappZapp lanceert Netflix-concurrent

 

Vanaf april start de Nederlandse startup Wappzapp een betaalde video on demand dienst voor de Nederlandse markt. Naast het gratis aanbod krijgen de ruim 500.000 gebruikers dan ook de mogelijkheid om uit te breiden naar de betaalde service WappZapp Plus met ruim 1500 films, documentaires en series. De prijs per maand is hetzelfde als die van de Amerikaanse streamingsdienst Netflix.

Gratis aanbod

Momenteel biedt WappZapp alleen nog een gratis applicatie aan waarmee consumenten video’s van openbare bronnen, zoals Uitzending Gemist, RTL Gemist en YouTube, kunnen kijken. Door de grote vraag naar kwaliteitsfilms en documentaires, wil de dienst nu uitbreiden door een betaalde video-on-demand dienst aan te bieden. Hiervoor sloot WappZapp de afgelopen tijd contracten met filmdistributeur A-Film Benelux, zijn ze in gesprek met BBC en worden documentaires van het IDFA (International Documentary Festival Amsterdam) aangeboden.

All you can eat voor €7,99!

Naast het gratis aanbod biedt WappZapp vanaf april het all you can eat abonnement aan voor €7,99 per maand. Hiermee kunnen gebruikers onbeperkt films en documentaires uit de hele  wereld en Europese series kijken. In de toekomst is het plan om uit te breiden met Amerikaanse Blockbusters. De eerste twee weken mag je gratis proberen en voor de eerste 1000 abonnees kost het abonnement slechts €4,99 per maand.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy