Home / Series /

Nederlanders populair bij Game of Thrones

 

Na Carice van Houten, is vanaf seizoen 4 ook Michiel Huisman in de hitserie Game of Thrones te zien. Welke rol de Nederlander gaat vertolken is, behalve dat de rol prominent wordt, nog niet bekend. De eerste foto’s van Michiel in middeleeuws kostuum zijn al wel verschenen.

michiel huisman Game of Thrones

De eerste seizoenen van Game of Thrones slaan in als een bom. De fantasieserie, gebaseerd op de boeken van George R. R. Martin, is rauw en in your face, en een vooralsnog ongekende mix van moord, seks, fantasie en geweld, en iedereen is vergeten dat de vergelijking met Lord of the Rings ooit gemaakt werd. De serie is geroemd om het feit dat de verhaallijn dicht bij het boek blijft, en de seizoensfinale van seizoen 3 is misschien wel de meest besproken seizoensfinale ooit.

Carice van Houten

Carice van Houten vertolkt sinds seizoen 2 de rol van Melisandre, een demonische priesteres die de toekomst kan zien, het leven gaf aan een zwart monster en vergif kan drinken zonder te sterven. Geheel volgens de trend van de serie, is ze binnen twee afleveringen met ontbloot bovenlijf te zien. Buitenlandse pers is vol lof over Carice en haar personage, en omschreef haar als een roodharige Tori Amos op een renaissancebeurs die betoverend kil is en vurig tegelijk. Desondanks is Carice blij dat ze niet herkend wordt als Melisandre op straat, ‘anders zouden mensen me achtervolgen en willen verbranden.’

Carice van Houten Game of Thrones

Game of Thrones is momenteel bezig met de productie van seizoen 4, waarmee onze eigen Michiel Huisman vanaf begin 2014 op de Amerikaanse televisie te bewonderen zal zijn.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy