Home / Series /

Immens populaire Game of Thrones ook online niet te stuiten

 

game of thrones downloadBuiten het feit dat Game of Thrones award na award in de wacht sleept, valt de serie ook de eer ten deel de meest gedownloade serie van 2013 te zijn. Uit een overzicht dat te vinden is op torrentfreak.com blijkt de serie afgelopen jaar maar liefst 5,9 miljoen keer te zijn gedownload. Ook in 2012 voerde Game of Thrones deze lijst aan.

Buzz

Je zou verwachten dat de makers niet zo blij zijn met deze ontwikkeling, zeker gezien het feit dat de serie op de Amerikaanse televisie, naar schatting, op ‘slechts’ 5,5 miljoen kijkers bleef steken. Niets is echter minder waar; de regisseur is namelijk van mening dat de serie juist profijt heeft van deze ongeautoriseerde downloads. Er zijn film- en seriemakers die dit niet hem eens zijn; in Amerika is het heel normaal dat studio’s naar de rechter stappen in een poging om deze piraterij tegen te gaan.

Records

Game of Thrones verbrak nog meer onlinerecords; de eerste aflevering van seizoen 3 werd binnen een uur 1 miljoen keer gedownload en werd op een moment maar liefst door 170.000 torrents tegelijk aangeboden.

Synopsis

Voor wie de laatste paar jaar, om welke reden dan ook, niet in de buurt van een TV of computer is geweest; Game of Thrones volgt zeven families van adel in hun gevecht om controle te krijgen over een mythisch land genaamd Westeros. En onze eigen trots Carice van Houten speelt een aanzienlijke rol in deze immens populaire serie.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy