Filmversie van tv-serie ‘Entourage’ eindelijk in de maak

 

rs_560x415-131112073349-1024.Kate-Upton-Entourage.jl.111213_copy

Toen de Amerikaanse tv-serie ‘Entourage’ in 2011 na 8 seizoenen stopte, gingen al snel geruchten de ronde dat er een afsluitende speelfilm zou gaan komen. Uiteindelijk heeft het tot 2014 moeten duren voordat het project daadwerkelijk gestart kon worden. De komende maanden worden de opnames gemaakt, waarna de film medio 2015 in de bioscoop te zien zal zijn.

Complete cast serie present voor film

Uiteraard zijn alle bekende karakters uit de voormalige tv-serie ook op het witte doek weer van de partij. Filmster Vince Chase en zijn vrienden navigeren nog één keer gezamenlijk door het gehaaide Los Angeles en beleven daarbij vanzelfsprekend weer een reeks avonturen.

Kate Upton wellicht vrouwelijke hoofdrolspeelster

Een van de namen die wordt gefluisterd voor een aanvullende hoofdrol, is die van model Kate Upton. Zij zou in de film wellicht het nieuwe liefje van Vince gaan spelen. Dat zou het verhaal een bijzondere wending geven, want aan het einde van de tv-serie stond Vince op het punt te gaan trouwen met een reporter van het tijdschrift Vanity Fair. Filmkenners suggereren daarom dat de verhaallijn zes maanden na het moment van afscheid in de tv-serie wordt opgepikt.

 

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy