Home / Films /

Films on Demand, Netflix takes over

 

Netflix, op de videostreaming markt is het een van de grootste spelers. De toonaangevende abonnementenservice is er voor iedereen die zijn of haar favoriete films, tv-series en docu’s wil streamen op de smartphone, tablet, laptop of televisie. Dé streamingsdienst van dit moment. Het mooie van Netflix is dat je niet per film hoeft te betalen, zoals in de videotheek of op een on-demandservice. Voor slechts 7,99 per maand kun je een abonnement afsluiten en onbeperkt genieten van jouw series en films op bijvoorbeeld je telefoon en je laptop. Vind je twee apparaten te weinig, dan kun je er ook voor kiezen om voor 11,99 euro per maand te betalen, dan is Netflix op vier verschillende apparaten tegelijkertijd te raadplegen. Netflix biedt je de eerste maand van je abonnement gratis aan. Je moet dan wel alvast een betaalwijze opgeven. Betalen gaat via creditcard, iDeal of via automatische incasso. Je abonnement opzeggen is maandelijks mogelijk.

Het aanbod

netflix-aanbod

Voor de allernieuwste filmreleases moet je helaas nog naar de bioscoop maar verder is het aanbod dat Netflix biedt niet mis. Het aanbod wordt regelmatig uitgebreid en je kunt kiezen voor zowel Nederlands- als Engelstalige versies en diverse ondertitels.
Series die door Netflix zelf zijn uitgebracht, zoals het populaire (vierde seizoen van) Arrested Development, House of Cards en Orange Is the New Black zijn ook al allemaal terug te vinden op de Nederlandse Netflix kanalen. Films, series en docu’s streamen op al je mobiele apparaten is nooit eerder zo simpel geweest. Met de mobiele app voor iPhone en Android en Windows biedt Netflix altijd en overal de beste ervaring. Netflix heeft onlangs zijn service dusdanig verbeterd waardoor films kijken in full HD kwaliteit nu ook mogelijk gemaakt wordt!

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy