DELA helpt je de film van je eigen leven te maken

 

Als bezoeker van deze website heb je vast al ontelbaar veel films gezien. Maar hoe bijzonder zou het nou zijn als er eens een film werd gemaakt van jouw leven? Voor iedereen die daar van droomt heeft uitvaartverzekeraar DELA nu iets bijzonders bedacht. Je hoeft niet langer een beroemdheid te zijn om je eigen film te krijgen, maar kunt deze nu gemakkelijk zelf online maken. Het enige dat je nodig hebt is een vriend of familielid met wie je de hoofdrol wil delen en een account op Facebook.

Hoe werkt het?

Achter het maken van de bijzondere filmpjes gaat een hele techniek schuil, maar het begint allemaal met de bijzondere relatie die jij met iemand deelt. Dat kan je geliefde zijn, maar bijvoorbeeld ook je broer of vriendin van de lagere school. Zodra je beide Facebookprofielen aanmeldt op http://www.jullieverhaal.nl, zorgt een speciaal algoritme ervoor dat er allerlei belangrijke informatie uit jullie verschillende levens wordt opgehaald. Daarbij is er hard gewerkt om maar liefst 10.000 verschillende combinaties van scènes te maken, zodat elk filmpje er weer uniek uitziet. Overigens bepaal je zelf of deze voor anderen zichtbaar is, wat het persoonlijke karakter van deze campagne nog eens extra benadrukt.

Persoonlijke relaties staan centraal

Met deze bijzondere strategie laat DELA opnieuw zien dat het begrijpt hoe belangrijk de relaties tussen mensen zijn. Dat werd eerder bijvoorbeeld gedaan in de met prijzen beloonde campagne ‘Mooie Woorden’. In de reclamespotjes werd er voor de verandering eens niet gewerkt met acteurs, maar kregen echte mensen de kans om aan iemand te vertellen hoe belangrijk diegene voor hem of haar is. Voor veel reclamemakers een nachtmerrie vanwege alle risico’s, maar in het geval van DELA werden het juist persoonlijke en indrukwekkende filmpjes, die echte emoties lieten zien. Deze nieuwe reclamecampagne borduurt op een inspirerende manier verder op dat gegeven.

Hieronder een voorbeeld van hoe zo’n filmpje eruit zou kunnen zien:

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy