De nieuwe sinterklaasfilm en 4 andere kinderfilms voor December

 

Onlangs werd bekend gemaakt dat de nieuwste sinterklaasfilm ‘Sinterklaas en de Pepernoten Chaos’ al 100.000 keer werd bezocht.

De film gaat over de weinig succesvolle zakenman Brutus Brein die zijn producten aan Sinterklaas probeert te verkopen. Wanneer deze niet toehapt, smeedt Brutus het plan Sinterklaas te beroven. De kinderen Milan en Eva hebben de schurk door en proberen Sinterklaas hiervan op de hoogte te stellen…

Wie denkt dat we het daarmee gehad hebben met kinderfilms heeft het goed mis, want op 11 december verschijnen maar liefst vier nieuwe kinderfilms in de bioscoop!

Frozen

De nieuwste Disney aanwinst Frozen is gebaseerd op Christian Andersens sprookje ‘De IJsprinses’. Deze komische animatiefilm vertelt het verhaal van de dappere Anna die, samen met bergbewoner Kristoff en rendier Sven, op zoek gaat naar haar zus Elsa, die ijs en sneeuw kan maken en daardoor per ongeluk een eeuwige winter veroorzaakt. Op deze spannende reis ontmoet Anna trollen en de gekke sneeuwman Olaf. Lukt het haar om het koninkrijk Arendelle te redden?

Finn

Bij een oude boerderij ontmoet de jonge Finn een oude man die geweldig viool kan spelen. Finn wil dolgraag ook viool leren spelen, maar mag dit niet van zijn vader. Die wil liever dat Finn gaat voetballen, net als alle andere jongens. Maar stiekem neemt Finn tóch vioolles. Durft hij zijn talenten openbaar te maken tijdens de kerstmusical op school? En, wat vindt zijn vader hiervan?

Free Birds

Reggie, een naïeve kalkoen, is bang opgegeten te worden tijdens de feestdagen. Daarom wil hij samen met zijn vriend Jake door een tijdmachine terug in de tijd reizen, om ervoor te zorgen dat mensen nooit meer kalkoen zullen eten. Maar dat gaat niet van een leien dakje…

Mees Kees op Kamp

Klas 6b gaat onder leiding van Mees Kees en mevrouw Dreus op kamp. Maar dan gaat Dreus door haar rug en rust ineens alle verantwoordelijkheid op Mees Kees’ schouders. Wanneer er dingen beginnen fout te gaan, begint Mees Kees aan zichzelf te twijfelen.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy