Home / Series /

De 3 beste series op Netflix op dit moment

 

Ruim 2 maanden is Netflix nu in Nederland beschikbaar. Downloaden van je favoriete series is daarmee niet meer nodig, want de streamingdienst baseert zijn aanbod onder meer op de populariteit van series (en films) op piratenlijstjes. Wij stelden een top drie samen van de beste Netflix series op dit moment.

House of Cards

Een van de belangrijkste redenen om een Netflix account  te nemen zijn de series die zij zelf produceren. House of Cards is één van deze series en een absolute aanrader. De serie gaat over het leven van Senator Frank Underwood, gespeeld door Kevin Spacey, die zich gepasseerd voelt voor een baan in het nieuwe kabinet en uit is op wraak.

Breaking Bad

Een andere topserie is de Amerikaanse televisieserie Breaking Bad. Walter White is scheikunde leraar en op het moment dat hij te horen krijgt dat hij terminaal ziek is, gaat hij de misdaad in om zijn gezin financieel goed achter te laten. Bijzonder zijn de flashbacks en flasforwards die vaak pas aan het einde van de aflevering, of nog later, voor de kijker op zijn plek vallen.

Homeland

Homeland is dramaserie uit Amerika en gebaseerd op de Israëlische televisieserie Hatufim. De serie gaat over een CIA agente die er zeker van denkt te zijn dat een marinier die acht jaar gevangen werd gehouden aan de kant van Al Qaida staat en daardoor een bedreiging is voor Amerika.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy