3de All Stars-film in de maak

 

Inmiddels alweer zeventien jaar geleden kwam de film All Stars uit. De film was een groot succes, voor de liefhebbers was het dan ook lang wachten op het tweede deel. In 2011 kwam dan eindelijk deel twee, All Stars: Old Stars uit. Op het derde deel hoeven de fans minder lang te wachten, het derde deel is namelijk in de maak.

Eerdere films

All-Stars

In het eerste deel maakten we kennis met zeven vrienden: Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero, die samen graag een potje voetbal spelen. Ook kregen we een inkijkje in hun problemen en dilemma’s als relatieproblemen, homoseksualiteit en ziekte. Toen All Stars: Old Stars uit kwam, werd duidelijk dat er veel veranderd was. De vrienden zagen elkaar nog maar één keer per jaar en de vriendschap was verwaterd. Toen aanvoerder Bram ging trouwen in Barcelona nodigde hij zijn vrienden uit. De reis naar Barcelona zette de vrienden aan het denken over wat er van hun toekomstplannen terecht is gekomen.

Prequel

De derde All Stars-film zal een ‘prequel’ worden, een terugblik op hoe de vrienden elkaar ontmoet hebben op de middelbare school. We zullen zien hoe de hoofdrolspelers elkaar in 1982 ontmoetten in de brugklas. Welke titel deze ‘prequel’ meekrijgt, is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend wanneer de film zal gaan draaien, de opnames vonden afgelopen zomer plaats.

 
 
 
 
 
 
Privacy Policy